Skip links

Managed WordPress Hosting

Een snelle website is iets wat je klanten altijd zullen waarderen! Managed WordPress hosting bij RocketPress betekent dat jouw website altijd supersnel is en up-to-date zonder dat jij je zorgen hoeft te maken. Wij regelen jouw hosting inclusief het technische onderhoud en beheer van jouw website. Thema’s en plug-ins worden iedere maand geüpdate & snelheid wordt volledig geoptimaliseerd voor een optimale  performance. Zo kun jij je bezighouden met ondernemen! Bekijk onze prijzen hier.

Start vandaag
Lees verder
[vc_empty_space height=”72px”][vc_empty_space height=”72px”]
1.000+
24u
300%
90%

Managed Hosting omdat wij zorg dragen voor alles

De term “Managed Hosting” wordt door hostingproviders op verschillende manieren geïnterpreteerd. De term Managed Hosting wordt namelijk ook gebruikt wanneer een provider alleen de server managed. RocketPress doet veel meer!

Managed WordPress Hosting bij RocketPress betekent dat wij zorg dragen voor alle handelingen die bijdragen aan een geoptimaliseerde website. Wij managen dus niet alleen de server, maar ook jouw website. Hier hoort alles bij zoals het updaten, back-ups maken en beveiligen van je website. De afbeelding links visualiseert de servicegebieden die onder onze Managed WordPress Hosting vallen.

Stap nu over Meer over hosting

Wat is Managed Hosting precies?

Managed WordPress hosting betekent dat alle technische aspecten van het runnen van een WordPress website voor jou worden beheerd. Dit is zeer waardevol en tijdbesparend als je geen kennis hebt van het beveiligen en updaten van je website. Wij verlossen jou van tijdrovende security patches, upgrades, updates en andere interventies. Jouw website wordt perfect beveiligd en beheerd. Daarnaast krijg je ondersteuning van echte WordPress experts die jou adviseren over de juiste plugins en thema’s. Door onze jarenlange ervaring ben jij verzekerd van WordPress hosting van een zeer hoge kwaliteit en de beste support. Jouw website is altijd veilig en snel.

Start vandaag

Probeer nu GRATIS

Geïnteresseerd in onze diensten? Stap vandaag over en maak 3 maanden kosteloos gebruik van RocketPress. Inclusief gratis migratie van jouw website!

Probeer gratis

Unmanaged VS Managed

Unmanaged hosting betekent dat je jouw server helemaal zelf moet inrichten. Je bent zelf verantwoordelijk voor de installatie van je software en  je moet de server zelf configureren en up-to-date houden. Het volledige beheer van de server ligt dus in jouw handen.

Managed hosting betekent dat de provider verantwoordelijkheid neemt voor het beheer van de hostingomgeving. Dit betekent het onderhoud van de technische infrastructuur, waarop jij je website of andere applicaties host. Hierbij horen dan updates, back-ups en beveiliging van de server en databasesoftware. Jouw server wordt gemanaged, maar dit staat los van jouw eigen website.

RocketPress Managed WordPress Hosting

Managed Hosting bij RocketPress betekent naast het beheer van de hostingomgeving dat wij ook het technische beheer van jouw eigen website op ons nemen. Wij managen jouw website + de server. Dit is een stuk uitgebreider dan andere Managed Hosting partijen die alleen zorg dragen voor de server.

Ben je benieuwd naar onze diensten? Je kunt RocketPress nu 3 maanden gratis uitproberen! Wij regelen ook de migratie van jouw website. Heb je nog vragen over onze Managed Hosting? Bekijk onze FAQ pagina. 

Stap nu over

Dagelijks back-ups

Updates van plugins en thema's

Geoptimaliseerde servers met Rocket S.L.A.

Premium support

Beveiliging inclusief firewall