Skip links

Managed WordPress hosting, altijd online zonder gedoe!

Met onze Managed WordPress hosting service beloven wij je altijd een snellere website wat je klanten zullen waarderen. Onze servers staan in Nederlandse datacentra én zijn geoptimaliseerd voor WordPress websites. Waar nodig voeren wij kosteloos performance upgrades voor je uit op je website. Voor onze hosting service hebben wij een special label genaamd RocketPress.

RocketPress is onderdeel van ICONS Digital Group en focust zich volledig op WordPress hosting beheer en onderhoud. Dit zorgt ervoor dat alles op het gebied van WordPress hosting perfect geregeld is.

Wat is Managed WordPress hosting precies?

Managed WordPress hosting betekent dat alle technische aspecten van het runnen van een WordPress website voor jou worden beheerd. Dit is zeer waardevol en tijdbesparend als je geen kennis hebt van het beveiligen en updaten van je website. Wij verlossen jou van tijdrovende security patches, upgrades, updates en andere interventies. Jouw website wordt perfect beveiligd en beheerd. Daarnaast krijg je ondersteuning van echte WordPress experts die jou adviseren over de juiste plugins en thema’s. Door onze jarenlange ervaring ben jij verzekerd van WordPress hosting van een zeer hoge kwaliteit en de beste support. Jouw website is altijd veilig en snel.

Wij nemen alles uit handen, zodat jij je kunt bezighouden met ondernemen!

Probeer managed hosting nu GRATIS

Jij kunt Managed WordPress Hosting nu 3 maanden gratis uitproberen zonder kosten. Heb je geen zin om een migratieproces te ondergaan? Geen zorgen, ook dit regelen wij gratis! Migreren naar onze RocketPress hosting is kosteloos en zonder risico. Wij zorgen dat jij gewoon online kunt zijn zonder gedoe. Geïnteresseerd in onze diensten? Vraag een adviesgesprek aan!

Probeer nu GRATIS

Geïnteresseerd in onze diensten? Stap vandaag over en maak 3 maanden kosteloos gebruik van RocketPress. Inclusief gratis migratie van jouw website!

Probeer gratis