Skip links

Wat betekent Managed hosting voor bedrijven

Waarom een goede hostingpartij zo belangrijk is voor bedrijven.

Hosting is misschien een saai onderwerp, maar het is wel een heel serieus onderwerp waar veel vanaf hangt. Het is zeer belangrijk voor de veiligheid van de online activiteiten van organisaties en bedrijven. Zeker een groeiende organisatie heeft behoefte aan een veilige omgeving.

Het is goed om je te verdiepen met welke hostingpartij je samenwerkt. Aan wie vertrouw jij je hosting toe? Waar moet je op letten bij het maken van deze keuze? Er is een groot aanbod met verschillende hostingpartijen…

Een managed hostingpartij kan een slimme keuze zijn, wij leggen je uit waarom.

Managed Hosting

Een keuze die veel grote bedrijven maken is dat ze gaan voor een bekende grote hostingpartij. Dit voelt goed en vertrouwd aan, maar dit is echter niet altijd zo. Een grote hostingpartij heeft vaak geen persoonlijk contact en heeft een slechte support. Goed contact is een van de belangrijkste eigenschappen die een hostingpartij moet hebben. Grote hostingpartijen bieden dit niet aan, je kunt daarom beter kiezen voor een gespecialiseerde hostingpartij. 

Deze gespecialiseerde hostingpartijen staan altijd voor je klaar wanneer je ze nodig hebt. De aandacht voor hun klanten is groot en zij leveren altijd kwaliteit. De gespecialiseerde hostingpartijen bieden namelijk managed hosting aan. Dit brengt veel voordelen met zich mee.

Extra veilig

Een veilige omgeving van je website is ontzettend belangrijk. Het ontwikkelen van een website kost veel tijd en geld. Belangrijk is dat de gegevens op je website goed beschermd zijn tegen storingen, crashende harde schijven of menselijke fouten. Als iemand perongeluk inhoud verwijderd, is er dan een actuele back-up beschikbaar? Anders zou je alles weer opnieuw moeten schrijven. Een managed hostingpartij maakt dagelijkst back-ups van je website. Dit zorgt ervoor dat wanneer een website problemen heeft het altijd heel snel opgelost kan worden! Hierdoor loop je als bedrijf geen omzet mis.

Waarom zou je kiezen voor managed hosting?

Managed hosting betekent veel voor een bedrijf. Denk maar eens na als jouw website wordt aangevallen als jij ligt te slapen. Ingrijpen is niet mogelijk, maar een gehackte website of een website die offline gaat kan niemand zich permitteren. Je kan veel omzet mislopen als je website voor langere tijd offline is.

Wie gebruikt maakt van een managed server hoeft zich geen zorgen meer te maken om dit soort situaties. Een website is dan altijd beschermt tegen hackers en malware! En mocht er toch iets gebeuren dan staat de managed hosting partij altijd klaar om dit op te lossen. 

Jij kunt je focussen op groei!

Een bedrijf die groeiende is wilt zich focussen op het lanceren van nieuwe features en/of producten. Tijd besteden aan de gevoelige aspecten van hosting zoals de beveiliging, updates, back-ups en internetverbinding wil je eigenlijk niet. Een managed hostingpartij neemt deze zorg uit handen. Zij verbeteren de performance van websites en zorgen dat bedrijven zich kunnen focussen op groei. De groei die uiteindelijk zorgt voor een hogere omzet en betere prestaties binnen het bedrijf. Daarnaast zorgt een betere performance van je website voor een hogere ranking in google en dus meer bezoekers. Alleen hierdoor begint jouw bedrijf dus al met groeien!

Kortom, managed hosting biedt veel voordelen voor bedrijven. Een website is volledig in beheer en het bedrijf heeft er zelf geen omkijken naar. Hierdoor heb je altijd een goed beveiligde website met de hoogst haalbare performance! Dat is wat een managed hosting provider voor een bedrijf kan betekenen.

Zit je al bij een hostingpartij en weet je niet of dit de juiste is? Groeit jouw bedrijf erg hard en overweeg je over te stappen? Verdiep je eens in gespecialiseerde managed hosting partijen en kijk wat deze voor jou kunnen betekenen. 

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.